Vår filosofi fika for good

Nyckeln till trivsel stavas ”FIKA”. Stunden där allt stannar av för en sekund. Där du varvar ner, hämtar kraft, byter ett ord eller två. Laddar om, blickar framåt. Över en kopp kaffe. Det är åt den koppen vi viger vårt liv. Åt smaken. Mervärdet. Upplevelsen. En upplevelse som börjar med oändlig passion, prima råvara, stor kunskap, god hygien och service.

Läs mer om oss

Lämna inget åt sumpen

Allt som är bra kan bli bättre. Kontakta oss för ett förslag 0200-210209 eller låt oss kontakta dig!

Jag vill bli kontaktad
Vilken lösning passar dig?

Vilken lösning passar dig?

Vi har alla varianter för fika på jobbet.

Se våra automater

Fika på jobbet

Kaffe är för de flesta en given del av en arbetsdag. Och som de kräsna, medvetna kaffedrickande folk vi är, har vi lärt oss att ställa krav på det kaffe vi dricker. En brun sörja i en pappersmugg tillhör svunna tider. Nu ska varje kopp skänka njutning från nymalda och utvalda bönor i en blandning som passar den smak som du just där och då känner för; capuccino, espresso, latte, macchiato, americano eller kanske en kopp hederligt färskbryggt ”snutkaffe”. Vårt eget kaffe med olika rostningar och bönor räcker längre än de flesta vill färdas på sin kafferesa, men för din (och valfrihetens) skull erbjuder vi givetvis många kända varumärken. Kontakta oss så kommer vi förbi för att se hur vi kan göra din fika på jobbet godare.

Läs mer om vårt sortiment

Sortiment


Allt inom fikarasten, konferensen eller den vanliga pausen

Kaffe och te från hela världen. Vilken sort passar dig?

Vårt sortiment

Nyheter

Följ oss på Instagram och Facebook för daglig uppdatering.

VÅRT HYGIEN & MILJÖ-KIT

VÅRT HYGIEN & MILJÖ-KIT

Ju renare desto godare. Vi kan inte nog understryka vikten av hygien, inte minst i en kaffeautomat. Varje steg i vår process är noga kontrollerad, automaterna inkluderade. Maskinerna är ju, som vi tidigare konstaterat, en förlängning av oss när vi inte är där. Nu finns det ju som bekant olika grader av ”Hygien”, men med tanke på att det vi jobbar med är något ni stoppar i munnen så tummar vi inte på något!

Läs mer om kitet

FIKA FOR GOOD - Relations

Vi har levererat över 200 ton kaffe till alla sorters företag i snart 30 år.

Läs mer om oss och vad vi står för

De senaste inläggen

En stor del av det vi gör om dagarna är att dricka kaffe. Inte bara för att vi tycker det är gott, utan för att det faktiskt är vårat jobb (drömjobb). Vi dricker kaffe för att kontrollera kavlitén, testa nya smaker, maskiner, tekniker osv. Allt för att säkerställa att ni får det bästa kaffet! ☕️

#coffeecenter #fikaforgood #fikapåjobbet
...

Minns du inlägget från någon vecka sedan? Här får ni en lite närmare bild! Molinero är mörkrost, är fyllig i smaken och har hintar på citrus. Hur gött låter inte det?

#coffeecenter #fikaforgood #coffee #kaffe #kaffemaskin #kaffepåjobbet #kaffepaus #molinero
...

En varm kopp to-go, tack! Fika behöver inte bara vara hemma, på fiket eller kontoret. Kom ihåg att du kan fika lite varmsomhelst!

#coffeecenter #fikaforgood #coffee #kaffe #kaffemaskin #kaffepåjobbet #kaffepaus #kaffepåtåget #kaffeibilen #kaffetogo
...

God tisdag! Klockan är snart 09:00, kaffepaus? ☕️

#coffeecenter #fikaforgood #coffee #kaffe #kaffemaskin #kaffepåjobbet #kaffepaus #espresso
...

    Låt oss fixa ditt kaffe

    Ring oss på 0200-210209 för ett offertförslag eller låt oss kontakta dig!

    Jag vill bli kontaktad