Wilfa Kaffebryggare WSPL-3B

Kaffebryggare som återskapar & utvecklar den nordiska kaffetraditionen

PERFORMANCE

Performance är framtagen i samarbete med världsmästaren i barista, norrmannen Tim Wendelboe. Resultatet är en kaffebryggare som återskapar och utvecklar den nordiska kaffetraditionen, och där varenda detalj är så noga genomtänkt att du kommer att undra varför ingen tänkt på det tidigare.

PERFEKT TEMPERATUR

Med Performance bryggs kaffet med den mest optimala vattentemperaturen under hela bryggprocessen. Det finns flera framgångsfaktorer som behövs för att brygga perfekt kaffe, och rätt temperatur är en av dem. Till skillnad från de flesta andra kaffebryggare håller Performance rätt temperatur 92-96 º C – från första till sista droppe.

UNIK TEKNOLOGI

Vattenpumpen tömmer allt vatten i bryggaren vid varje bryggning vilket säkerställer att du alltid brygger kaffe på färskt, syrerikt och rent vatten.

AVTAGBAR VATTENBEHÅLLARE – ALLTID RENT VATTEN

Gott kaffe börjar med rent, friskt vatten. Wilfa Performance har därför utrustats med en avtagbar vattenbehållare som är enkel att fylla på och lika enkel att rengöra. Dosera dina nymalda bönor i förhållande till den mängd vatten som står angivet på vattenbehållaren, och njut av perfekt bryggt kaffe. Varje gång.

GODKÄND AV EUROPEAN COFFEE BREWING CENTER

Performance är godkänd av ECBC som ställer krav på bland annat vattentemperatur och kontakttid. För att få ut maximal smaker och aromer från kaffet är det absolut nödvändigt att kaffebryggaren arbetar med rätt vattentemperatur från första början. Samtidigt är det viktigt att vattnet inte tar för kort eller för lång tid att strömma genom kaffepulvret. Med små avvikelser här hamnar du snabbt med antingen surt eller bittert kaffe.

FLÖDESKONTROLL

Med den justerbara flödeskontrollen kan du enkelt  ställa in och styra kontakttiden mellan vattnet och kaffet genom att justera hur snabbt vattnet rinner genom filterhållaren. På så sätt kan du enkelt brygga en enda kopp kaffe med samma resultat som om du hade bryggt en full kanna.

JÄMN SPRIDNING

Alla smaker från ditt kaffe kommer att utnyttjas fullt ut med det unika spridningshuvudet som sprider vattnet jämnt över kaffet.

RENGÖRINGSINDIKATOR

Kaffebryggaren påminner dig när det är dags för rengöring. När ljuset på start-/stoppknappen börjar pulsera långsamt indikerar kaffebryggaren att rengöring rekommenderas.

TIPS!

Bra kaffe ska inte vara få förunnat! För att få ett riktigt gott kaffe är förhållandet mellan bra kaffe och exakt bryggning hemligheten. Kom därför ihåg att väga nymalt kaffe och att alltid använda färskt, kallt och syrerikt vatten.

  • 1800W
  • 1,25 liters avtagbar vattentank
  • Precision heating system
  • Omedelbar optimal bryggtemperatur 92ºC
  • Flödeskontroll för perfekt extrahering oavsett bryggvolym
  • Godkänd European Coffee Brewing Centre
  • 5 års garanti

Låt oss fixa ditt kaffe

Ring oss på 0200-210209 för ett offertförslag eller låt oss kontakta dig!

Jag vill bli kontaktad