Kaffe på jobbet? Hyr kaffemaskin i Hedemora med gott kaffe varje dag

Vi på Coffee Center vill se till att du och dina kollegor kan njuta av en härlig kopp kaffe varje dag. Vårt sortiment av kaffemaskiner passar perfekt för alla typer av företag i Hedemora, oavsett om ni behöver en elegant kaffebryggare, en stilren espressomaskin eller en kaffeautomat med mjölkskummare och termosbryggare för större företag.

Vi är stolta över att erbjuda endast rättvisemärkta och ekologiska kaffeprodukter, så du kan avnjuta ditt kaffe med gott samvete.

Läs mer om våra kaffeautomater

Kaffemaskin, kaffebryggare eller espressomaskin? Vi hjälper dig att välja!

Coffee Center erbjuder en mängd olika kaffemaskiner för ditt företag i Hedemora. Oavsett om dina kollegor älskar kaffe eller bara vill ha en enkel kopp om dagen så har vi den perfekta lösningen för er. Våra maskiner maler kaffebönorna till perfektion varje gång, och vi erbjuder allt från hela bönor och bryggmalet kaffe till espresso och frystorkat. Vilken är din favorit?

Service av kaffemaskin på jobbet i Hedemora

Vi erbjuder tre olika servicealternativ för din kaffemaskin på jobbet i Hedemora. Välj den som passar dig bäst:

Servicekund – Behöver ni hjälp med påfyllning av kaffebönor eller rengöring av maskinen? Som servicekund får ni månatliga besök av en av våra erfarna servicetekniker som ser till att allt fungerar som det ska.

Fullservicekund – Vill du att vi tar hand om allt? Då är fullservicealternativet perfekt för er. Vi tar hand om allt från att fylla på med kaffe till att rengöra maskinen och köpa in nya varor. Vår servicetekniker kan besöka er från 1-5 dagar i veckan, beroende på era önskemål.

Teknisk support – När något går fel med din kaffemaskin finns vår fullt utbildade personal alltid till hands för att hjälpa er. Bli teknisk supportkund och få service precis när ni behöver det.

Om Coffee Center – Vi erbjuder kaffelösningar som passar dig!

Vi på Coffee Center har över 30 års erfarenhet av kaffe och vet hur viktigt det är att njuta av en riktigt god kopp kaffe varje dag. Kontakta oss idag för att hyra en kaffemaskin och uppleva vår passion för kaffe. Vi vet att du förtjänar det bästa på jobbet!

Kontakta oss

Låt oss fixa ditt kaffe

Ring oss på 0200-210209 för ett offertförslag eller låt oss kontakta dig!

Jag vill bli kontaktad