Wilfa Kaffebryggare Performance Thermo

Låt oss presentera Performance Thermo, kaffebryggaren i stilren nordisk design som levererar kaffe i högsta klass och som håller det varmt under lång tid. Med Performance Thermo brygger du ditt kaffe direkt i termoskannan i rostfritt stål – det kommer hålla ditt kaffe varmt i upp till 3,5 timmar.

Termoskanna med 2 lock

Performance Thermo kommer med två lock, ett som är avsett för bryggning för att minimera värmeförlust och ett som är avsett för servering och som håller kaffet varmt under en längre tid. Brygglocket kan även användas vid servering men bevarar inte värmen lika bra som locket som är avsett för servering.

Unik pumpteknologi

Färskt vatten är en av de viktigaste ingredienserna i gott kaffe. Tack vare Wilfas unika vattenpumpsteknologi tömmer Performance Thermo helt på vatten vid varje bryggning vilket säkerställer att du alltid brygger ditt kaffe på färskt, syrerikt och rent vatten.

Med andra kaffebryggare som saknar pumpteknologi kan så mycket som 1,5 dl vatten finnas kvar i systemet efter avslutad bryggning, vilket i sin tur har en stor påverkan på kaffesmaken vid nästa bryggning.

Avtagbar vattenbehållare – alltid rent vatten

Gott kaffe börjar med rent, friskt vatten. Performance har därför utrustats med en avtagbar vattenbehållare på 1,25 liter som är lika enkel att fylla på som den är att rengöra.

Manuellt droppstopp

Med den justerbara droppstoppet kan du enkelt ställa in och styra kontakttiden mellan vattnet och kaffet genom att justera hur snabbt vattnet rinner genom filterhållaren. På så sätt kan du enkelt brygga en enda kopp kaffe med samma resultat som om du hade bryggt en full kanna.

Maximal smak

Alla smakämnen från ditt kaffe kommer att utnyttjas fullt ut med det unika spridarhuvudet som sprider vattnet jämnt över kaffepulvret under bryggningen.

Rengöringsindikator

Kaffebryggaren påminner dig när det är dags för rengöring. När ljuset på start-/stoppknappen börjar pulsera långsamt indikerar kaffebryggaren att rengöring och avkalkning rekommenderas.

  • 1800W
  • Termoskanna i rostfritt stål
  • 1,25 L avtagbar vattentank
  • Unik vattenpumpsteknik
  • Högpresterande bryggsystem
  • Manuellt droppstoppp
  • Designad och utvecklad i Norge
  • ECBC godkänd

Låt oss fixa ditt kaffe

Ring oss på 0200-210209 för ett offertförslag eller låt oss kontakta dig!

Jag vill bli kontaktad