Serviceavtal kaffemaskin

Bli servicekund hos Coffee center

Servicekund

När ni har valt er kaffeautomat kan ni välja mellan två sorters kundkategorier där olika typer av tjänster ingår. Servicekund är vår allra vanligaste kundkategori. Vi besöker våra ”servicekunder” varje månad med våra egna distributionsbilar. Den servicetekniker som knackar på er dörr är väl utbildad på alla våra kaffeautomater och utför undersökning och hygienservice samt levererar varor som räcker till nästa månadsleverans.

Månadens besök börjar egentligen redan arbetsdagen före, då vår kundvärd ringer er för att stämma av förbrukning, behov och eventuella anmärkningar. Vi gör en snabbinventering av förbrukning och lager, och räknar därefter ut hur mycket ni behöver för att njuta av er kafferast ytterligare en månad.

Bli fullservicekund hos Coffee center så sköter vi hela er fikapaus på jobbet

Fullservicekund

Luta dig tillbaka och fokusera på annat. Ditt jobb kanske? Det kan alla våra fullservicekunder göra. Att vara fullservicekund innebär att vi sköter hela er fikapaus. Skötsel och påfyllning av kaffeautomaten, rengöring, framplockande av kakor, servetter, bägare m.m.  Ni väljer vilken nivå ni vill lägga er på och vi kommer 1-5 dagar i veckan och servar enligt era önskemål.

Få teknisk support med din kaffemaskin med Coffee center

Teknisk support

Coffee Center har egen verkstad och reservdelslager, samt välutbildad och engagerad servicepersonal som sköter om er installation när service är nödvändigt. Vår målsättning är snabb och effektiv service, vilket sker genom förebyggande underhåll med inplanerade besök, och direktservice om så behövs.

När ni hyr en kaffeautomat från Coffee Center ingår ett avtal innehållande teknisk support, arbetstid och reservdelar för att säkerställa problemfri drift och funktion. Alla våra teknikavtalskunder får (vid behov) en filteranläggning till automaten som reducerar kalkproblem. Dessa filter byts ut efter avstämning mot automatens räkneverk och regenereras av Coffee Center för återanvändning.

Om ni redan äger en automat och vill ha Coffee Center som leverantör, finns möjlighet att lägga till ett serviceavtal. Då läggs ni in i vår ordinarie servicetur och får därigenom samma höga service som våra serviceskunder.

Hyr kaffemaskin Uppsala | Hyr kaffemaskin Hedemora | Hyr kaffemaskin Eskilstuna

Låt oss fixa ditt kaffe

Ring oss på 0200-210209 för ett offertförslag eller låt oss kontakta dig!

Jag vill bli kontaktad