Prova kaffemaskin gratis – Fika for good challenge

Investera i bättre kaffe på jobbet! Vi utmanar din befintliga kaffelösning genom att erbjuda dig chansen att testa någon av våra kaffeautomater helt kostnadsfritt. I utmaningen ingår följande:

  • En vecka på prov.
  • Två timmars konsultation av vår kaffeexpert
  • Behovsanalys on-line. Det tar ca 4 min.
  • Få ett rättvisande upphandlingsunderlag.
  • Transparent kalkyl.

Är du redo för att fika for good? Tveka inte att anta utmaningen redan idag!

Psst! (Om du väljer oss får du även en avgiftsfri kaffeautomat inklusive service fram till ditt befintliga avtals utgångsdatum)

Fyll i vårt formulär för att anta vår kaffeutmaning

Gott kaffe på jobbet? Testa en kaffeautomat från Coffee Center

Finns det något trevligare än att inleda dagen med en välsmakande dryck? Oavsett om du föredrar kaffe, varm choklad eller te, erbjuder vi på Coffee Center maskiner av högsta kvalitet som levererar enastående drycker. Imponera på både kunder och kollegor med vårt utbud av högkvalitativt kaffe. En välfungerande kaffeautomat blir en naturlig samlingsplats på kontoret och skapar en trevlig atmosfär för personalen varje dag.

Testa kaffemaskin i Uppsala, Eskilstuna & Hedemora

Coffee Center är ett familjeföretag med över 30 anställda i Uppsala, Gävle, Hedemora och Eskilstuna. Vi tror att fikastunden på jobbet är nyckeln till engagerade medarbetare och framgångsrika möten eller affärer.

Coffee Center strävar alltid efter ett hållbart arbetssätt både när det gäller miljön och våra leverantörer och kunder. Trots att ”fika” kan betyda att stanna upp och ta en paus, slutar vi aldrig att sträva framåt i vårt arbete.

Några viktiga ledord för oss är: ”Fika for good” där vi vill erbjuda alla våra kunder en professionell och njutbar fikastund. Vill du läsa mer om oss och vårt arbete? Klicka här!

<!–

–>

Låt oss fixa ditt kaffe

Ring oss på 0200-210209 för ett offertförslag eller låt oss kontakta dig!

Jag vill bli kontaktad