Frukt på jobbet

Coffee center erbjuder leverans av färsk frukt på jobbet

Leverans av färsk frukt på jobbet

Vill du sätta leenden på kollegornas läppar samtidigt som du värnar om deras hälsa? Beställ fruktleveranser från oss på Coffee Center! Från Södertälje i syd, upp längs E4 till Uppsala och E18 till Bålsta så kan vi hjälpa er med frukt på arbetsplatsen. Den goda kraften hos frukt har länge varit omtalad och frukt passar bra som energikälla, mellanmål, som ett nyttigare alternativ till godis.

Med hjälp av vår samarbetspartner Fruktdealen kan vi göra din arbetsplats mer fruktsam. Vi strävar alltid efter att erbjuda frukt som är i säsong och när det är möjligt- svensk frukt.

Låter det intressant? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

3 fördelar med att erbjuda frukt på arbetsplatsen

Att inkludera frukt i din dagliga kost är viktigt för att upprätthålla en hälsosam livsstil. Frukter är inte bara läckra och färgglada, de är även packade med näringsämnen som är avgörande för att hålla kroppen frisk och stark.

1. Stärker immunförsvaret med vitaminer & mineraler

En av de främsta fördelarna med att äta frukt regelbundet är dess höga innehåll av vitaminer och mineraler. Frukt är en naturlig källa till C-vitamin, vilket är avgörande för att stärka immunförsvaret och hjälpa kroppen att bekämpa sjukdomar.

Dessutom innehåller frukt olika B-vitaminer som främjar en sund metabolism och hjälper till med energiproduktionen. Mineraler som kalium och magnesium finns också i frukt och bidrar till att reglera blodtrycket och upprätthålla en balanserad vätskenivå i kroppen. Att bjuda kollegorna på frukt blir därmed en trevlig investering i personalens hälsa och välmående.

2. Bidrar till hälsosam matsmältning

En ytterligare fördel med att äta frukt är dess höga fiberinnehåll. Fiber är viktigt för en hälsosam matsmältning och kan bidra till att förebygga förstoppning och andra magproblem. Dessutom kan en fiberrik kost hjälpa till att hålla kolesterolet under kontroll och minska risken för hjärtsjukdomar.

3. Viktig källa till antioxidanter 

Frukt är dessutom en utmärkt källa till antioxidanter, vilka är föreningar som hjälper till att skydda kroppens celler mot skador. Genom att äta frukt som är rik på antioxidanter, som till exempel blåbär och tranbär, kan du stödja din kropp i att bekämpa skadliga ämnen och främja en bättre övergripande hälsa.

Beställ fruktlåda / fruktkorg till kontoret!

Med våra fruktleveranser kan du skapa en positiv och hälsosam atmosfär på din arbetsplats. Kollegorna kommer att uppskatta den extra omtanken och glädjen som kommer med att ha färsk frukt tillgänglig som energigivande mellanmål eller som ett uppiggande alternativ till godispauser.

Är du redo att pigga upp tillvaron på jobbet? Låt oss hjälpa dig att göra din arbetsplats mer fruktsam och sprida hälsa och välmående. Kontakta oss på Coffee Center idag och låt oss ta hand om era fruktleveranser. Tillsammans kan vi skapa en arbetsplats där glädje och hälsa går hand i hand.

Vi kan leverera frukt till din arbetsplats i Uppsala, Stockholms län, Södertälje, Hedemora & Eskilstuna!

Låt oss fixa ditt kaffe

Ring oss på 0200-210209 för ett offertförslag eller låt oss kontakta dig!

Jag vill bli kontaktad