Eget rosteri för gott kaffe på jobbet

Kaffe på jobbet

Bönor och kaffe är som druvor och vin. Olika sorter och olika odlingsförhållanden ger olika slutresultat. Beroende på den hand som sedan utför kaffehantverket varierar smaken ändlöst. Kaffe har blivit vetenskap och finkultur. Och vad du har i kaffekoppen är personlig smak. Rostningar, bönor, ursprung och bryggmetoder spelar roll för att alla som tar en kafferast ska kunna njuta av sin personliga kopp kaffe på jobbet.

För kvaliteten och smakens skull

En övervägande del av vårt kaffe kommer från egna rostningar. Vi har t.o.m. gått så långt att vi har en del i en plantage. Det är mycket för kvaliteten och smakens skull, men det bottnar också i vårt engagemang för rättvisefrågor och miljömässigt sunda odlings- och produktionsförhållanden. I landets modernaste rosteri får våra bönor sin egen härliga karaktär. Vi hoppas att vår nyfikenhet, noggrannhet och perfektion ska återspeglas i varje kopp. Med vårt sortiment vill vi ge dig möjligheten att erbjuda, bjuda, välja och njuta så mycket det går. Men även om kaffe är mycket så är det inte allt. Vi är även duktiga på te av olika sorter från hela världen. Fråga oss bara. Glömde vi sötsaker? Knappast. Det du vill ha kan du få.

Nytt kaffe!

Det är äntligen här, ett nytt kaffe och det senaste tillskottet bland våra bönor. Finca Nejapa. Se filmen och följ med på resan hur vi tog fram kaffet tillsammans med Joanna på Drop Coffee.

Låt oss fixa ditt kaffe

Ring oss på 0200-210209 för ett offertförslag eller låt oss kontakta dig!

Jag vill bli kontaktad