Om oss

FIKA FOR GOOD

Nyckeln till trivsel stavas ”FIKA”. Stunden där allt stannar av för en sekund. Där du varvar ner, hämtar kraft, byter ett ord eller två. Laddar om, blickar framåt. Över en kopp kaffe. Se gärna vår företagspresentation om varför just ni ska välja Coffee Center som fika på jobbet leverantör.

Vill du höra mer om oss, boka gärna ett möte med en av våra fikakonsulter.

Vi tror på fikastunden som en väg till gott humör, goda relationer, goda medarbetare, goda möten och affärer.
Vi tror på den goda smaken att jobba hållbart med såväl miljö som leverantörer och kunder. Att bestämma sig för vad som är bra, stå fast vid det och göra det bättre. Att, trots motsägelsen i fikabegreppet, aldrig stanna upp.
Vi kallar det ”FIKA FOR GOOD”. En professionell och lycklig fikapaus utan slut.

Gott kaffe på fikarasten

PRESENTATION i POWERPOINT

Coffee Center har kaffe i blodet men eftersom vi lovar (och lever efter) FIKA FOR GOOD så har vi också en skyldighet att berätta en historia i allt vi gör. Vi är en kompetent vän, inte bara en ”kaffemaskinsinstans”. Vi har valt fem fundamentala värdeord som hjälper oss hitta vårt syfte samt förklara vår plats i kundernas liv.

BUSINESS

Kaffe är ett socialt smörjmedel och naturligt elixir för arbets- och affärslivet. Vi signalerar vårt verksamhetsfokus: En samarbetspartner för kaffelösningar. En god och lönsam sådan.

PEOPLE

Kaffe är världens äldsta anledning för människor att träffas. Och människor ska man investera i, vilket är ett både självklart och lysande argument för bra företag och organisationer att investera i bra kaffelösningar.

ENVIRONMENT

Vi är miljömedvetna i allt vi gör. Vi jobbar hållbart med utrustning och råvaror som  är snälla mot planeten vi bor på.

TASTES

Vi tillfredsställer de flesta smaker. Bönor, rostningar, typ av kaffe (latte, espresso, capuccino etc), volymer, maskiner, vattenrening mm. Allt som påverkar smak har vi kontroll över.

MEETINGS

Utan kaffe inget möte. Utan möten, ingen utveckling. Kaffet är mötets bästa vän. Och som garanter för bättre kaffe är vi garanter för bättre möten.

VAD VI GÖR

Sverige har blivit ett land av kaffekonnässörer, och eftersom vi arbetat med kaffe sedan 1988 har vi varit med på hela resan och haft förmånen att följa utvecklingen på nära håll. Kraven har ökat och ”en slät kopp” har blivit till en god kopp kaffe där temperatur, utrustning, kunskap, handhavande och råvaror tillsammans skapar upplevelsen. Vi ger dig gärna den upplevelsen.

VILKA VI ÄR

Vi är Coffee Center. Ett familjeföretag med över 30 anställda i Uppsala, Stockholm, Gävle, Hedemora och Eskilstuna. Vi startade 1988 och jobbar envetet med kompromisslös kvalitet och personlig kompetent service i alla led och för alla typer av företag och offentliga miljöer. Det finns inga genvägar till den perfekta fikarasten och vi vet vilken viktig roll vi spelar för fika på jobbet.  Genom oss kan du välja från ett brett utbud av automater. Inte bara kaffeautomater av olika slag och storlek, utan även mat, varu-, snacks- och vattenautomater. Hör av dig till oss om du vill veta mer om godare kaffe på jobbet.

Ladda ner vår företagspresentation

 

VILKA KRAV VI STÄLLER

Vår övertygelse om att den goda smaken och den breda kunskapen spelar roll.  Den driver oss varje dag att leverera en av marknadens bästa koppar kaffe till ditt jobb, ditt möte, din fikarast. Och vi gör det med samvete och ansvar för hela kaffekedjan. För kaffe är en känslig produkt och påverkar tusentals människors liv. Inte bara ditt, utan även kaffebondens, deras familjer, samhällen och den lokala miljön.

Vårt stora sortiment inkluderar därför givetvis Rättvisemärkt-, Krav- och Ekoprodukter.

Men det är inte bara råvaran som spelar roll. Teknik och service är avgörande länkar i kedjan. Från hygienisk hantering av maskiner, förebyggande service, snabb inställelsetid vid fel, vattenförsörjning (filtrerat vatten) och rengöring/diskning med ultraljud.

Låt oss fixa ditt kaffe

Ring oss på 0200-210209 för ett offertförslag eller låt oss kontakta dig!

Jag vill bli kontaktad