Kaffe-, vatten- & varuautomat till företag

Det pratas mycket om artificiell intelligens. Att maskinerna håller på att ta över. Möjligen sant, men inte här. Visserligen kommer kaffet ur en maskin, men den är byggd av kaffeälskande människor som vet precis hur en kopp ska smaka. Vi är den mänskliga förlängningen av dessa kaffemaskiner. Vi kan allt och lite till om bönor, rostning, vatten, underhåll, finjustering. Och smaker.

Allt inom kaffe – och lite till

Att du får det du vill ha – hela bönor, bryggmalet, espresso, frystorkat – är självklart. Vill du sedan ha mer än kaffe så har vi det också. Förutom toppmoderna kaffeautomater och maskiner erbjuder vi vatten- och varuautomater som gör livet på jobbet godare.

Mer än 30 år inom kaffe

Vi tar vårt uppdrag på oerhört stort allvar, fast alltid med ett leende. I över 30 år har vi samlat på oss erfarenhet och kunskap. Ändå är vi alltid sugna på nästa kopp, nästa utmaning, nästa kund – från den finaste bönan till den främsta servicen. Med lite högre krav på fikapausen än de flesta står vi alltid till ditt förfogande för att hitta rätt lösning.

Låt oss fixa ditt kaffe

Ring oss på 0200-210209 för ett offertförslag eller låt oss kontakta dig!

Jag vill bli kontaktad