Rengöring kaffemaskin

VÅRT MILJÖ-KIT & VÅR HYGIENFILOSOFI

Ju renare desto godare. Vi kan inte nog understryka vikten av hygien, inte minst i en kaffeautomat. Varje steg i vår process är noga kontrollerad, automaterna inkluderade. Maskinerna är ju, som vi tidigare konstaterat, en förlängning av oss när vi inte är där. Nu finns det ju som bekant olika grader av ”Hygien”, men med tanke på att det vi jobbar med är något ni stoppar i munnen, så tummar vi inte på något!

Krav på kvalitet och hygien

Krav på kvalitet och effektivisering har lett oss till att utveckla vår hygienservice. Vi jobbar idag med en systematisk process för rengöring där maskinens olika delar sorteras i olika lådor, valda delar diskas med ultraljud och andra ersätts. Det hjälper oss att snabbt plocka ur alla delarna, torka rent och sätta in de nydiskade delarna. En lösning som tillfredsställer marknadens och kundernas höga krav på snabbhet, effektivitet och miljö.

All hygienservice medför även driftsäkerhetskontroll vilket innebär att vi i samband med diskning och rengöring (med naturliga rengöringsmedel) byter ut slitna delar i automaten. Detta ökar både kvalitet, livslängd och driftsäkerhet. Coffee Centers unika hygienkit är framtaget för att vara det bästa alternativet för minsta möjliga miljöpåverkan då samtliga delar plockas isär och diskas maskinellt. Detta gör att vi på ett miljösmart sätt inte slösar med kemikalier och varmvatten ute hos kund.

Låt oss fixa ditt kaffe

Ring oss på 0200-210209 för ett offertförslag eller låt oss kontakta dig!

Jag vill bli kontaktad