Sortiment

Kaffe & Te

Gott kaffe med gott samvete. Det är vad som gäller hos oss. Varje kopp har ett ursprung och vår ambition är att allt vårt kaffe ska komma från goda förhållanden, både arbetsmässigt som odlingsmässigt utan kemikalier. Vi har ett nära och mångårigt samarbete med ett lokalt rosteri där vi smakat oss fram till rostningar där den inneboende karaktären i kvalitetsbönor bevaras. Där bönorna rostas precis så länge att syrorna och sockret framträder till perfektion, utan besk eftersmak. Vårt premiumkaffe har kraftiga, fylliga, långa eftersmaker eller lättare, elegantare toner.

Vill du hellre ha kaffe från kända leverantörer, så har vi det också.

Att alla inte är kaffedrickare har vi respekt för. Té är en dryck med lite försiktigare framtoning, men väl så mångfacetterad och variationsrik. Vi uppskattar té i alla dess smaker och varianter. Rött, grönt, svart, smaksatta, traditionella eller rooibos.

Låt oss veta så löser vi det.

Vatten & Kolsyrade drycker

Vatten är livets elixir. 71% av jordytan täcks av vatten. Människokroppen består till mellan 55 och 78 procent av vatten, beroende på kroppsstorleken. För att fungera ordentligt behöver kroppen tillföras mellan en och sju liter vatten per dag.

Med våra vattenautomater får ni frisk, kallt och kolsyrat vatten på jobbet filtrerat direkt från vattenledningen, vilket har många fördelar. Ökad vattenkonsumtion resulterar inte bara i glada, effektiva och friska medarbetare, du gör även miljön en tjänst genom att inte köpa vatten på flaska! Vi vet att buteljerat vatten föredras av vissa kunder och tillfällen och erbjuder självfallet både vatten och läsk på burk eller flaska.

Snacks & Mat

Tillgänglighet är ledordet när vi arbetar med mat, snacks och dryck på jobbet. Tänk en kiosk som har öppet dygnet runt sju dagar i veckan. Olika maskiner möjliggör kombinationer av mat, läsk, snacks, mejeriprodukter med mera. Enkla betallösningar som kortläsare, zip-system med mera. Vilken utrustning och vilket upplägg som passar er verksamhet hjälper vi er gärna finna svaret på.

Låt oss fixa ditt kaffe

Ring oss på 0200-210209 för ett offertförslag eller låt oss kontakta dig!

Jag vill bli kontaktad