Coffee Center – Kaffe på jobbet sedan 1988

Finns det något som gör arbetsdagen bättre än att upptäcka att det är fredag? Ja faktiskt, och det är gott kaffe på jobbet! Därför fokuserar vi helhjärtat på att leverera just det till dig så att du kan få din dos av koffein, varje dag! 

Men att få sig en rykande het kopp kaffe som dessutom smakar gott är inte alltid så enkelt som det låter och det är där vi på Coffee Center kommer in i bilden. Vi finns här så att du kan fokusera på ditt jobb medan vi fixar kaffet åt dig.

Vi serverar kaffe på jobbet i Uppsala

Med vår lokala förankring i Uppsala vill vi också bidra till ett bättre samhälle och ge tillbaka till dem som ger till oss. Förutom att vi ger folk ett leende på läpparna med en god kopp kaffe väljer vi lokala leverantörer och stöttar Uppsalas idrott, lokala föreningar och organisationer.

Uppsala är platsen där hela vår resa startade och där vi har våra rötter. Därför vill vi hjälpa till att skapa ett bättre lokalsamhälle för att andra ska njuta av tillvaron precis som vi gör.

Vi vill också att kaffet du konsumerar ska drickas med gott samvete. Därför lägger vi stor vikt på att kaffet vi levererar ska vara både hållbart och miljömässigt framtaget. 

Vårt mål är därför att så mycket och så många av de produkter vi säljer ska vara certifierade genom KRAV, Fairtrade, Rainforest Alliance men även ha andra certifieringar och vara tillverkade på ett hållbart sätt. För oss som lever idag, men inte minst för framtiden. 

Vill du och ditt företag vara med och bidra till ett bättre samhälle genom gott kaffe på jobbet? Anta vår kaffeutmaning Fika for good redan idag!

Vi är Coffee Center – ditt självklara val för kaffemaskin till företag

Vi på Coffee Center är ett familjeföretag i Uppsala med över 30 anställda i Uppsala, Stockholm, Gävle, Hedemora och Eskilstuna. Vi är experter på gott kaffe och har sedan 1988 levererat kaffe till företag och offentliga miljöer med kompromisslös kvalitet och personlig service i fokus. 

Med bristen på gott kaffe på arbetsplatsen växte vårt intresse för att skapa något som smakar lika härligt som det luktar. Genom åren har vi arbetat nära kafferosterier och med beredning av olika kaffekvalitéer för att i slutändan kunna leverera det bästa kaffet till dig. Hela vägen har vi följt bönan, från odling till kopp, för att få kunskap och erfarenhet om kaffet vi dricker.

För oss på Coffee Center handlar det inte bara om att brygga en kopp kaffe. Vi har koll på allt från temperatur och utrustning till handhavande och råvaror. Helt enkelt allt som krävs för att skapa den perfekta koppen kaffe. 

Det finns inga genvägar till den perfekta fikarasten och vi vet vilken viktig roll vi spelar för fikat på jobbet. Med vår långa erfarenhet i branschen vill vi vara din go to leverantör av gott kaffe på jobbet där vi tar hand om hela processen och sköter om din kaffemaskin på kontoret, så att du kan fokusera på ditt arbete. För Coffee Center handlar inte bara om att servera kaffe – det handlar om att skapa en plats för samhörighet och gemenskap så att du trivs på din arbetsplats.

Vi är mer än bara ett företag som hyr ut kaffemaskiner. I varje sipp av kaffe du tar finns en bit av vår själ där kvalitet och gemenskap sammanstrålar. Gediget kunnande, noggrannhet, passion och personlig service har alltid varit en viktig del av oss och så planerar vi även att fortsätta.

Därför tror vi på gott kaffe på jobbet

En av de vanligaste diskussionerna på jobbet är hur dåligt kaffet är. Är det inte för blaskigt är det för bittert eller så klagas det på något helt annat. Detta vill vi utmana med vår Fika for good challenge. 

För det sägs ju att en god kopp kaffe förlänger livet – eller det säger vi i alla fall. Vi vet vad kaffet har för betydelse för arbetsplatsen, och för oss betyder ett gott kaffe gladare människor och en trevligare arbetsplats. Faktum är att undersökningar visar att människor både  mår och presterar bättre av gott kaffe på jobbet. 

Tror du oss inte? Tänk dig då in i detta scenario!

Du sitter på kontoret en eftermiddag och känner dig trött efter en intensiv arbetsdag med komplicerade och ansträngande arbetsuppgifter. Du kollar på klockan och längtar efter att få gå hem men det är inte riktigt dags än. Däremot är det tid för fikarast! Du tar en kopp kaffe och njuter av den goda smaken samtidigt som du får en välförtjänt paus och kan andas ut. Känner du dig inte lite gladare inombords?

Med vårt stora intresse för kaffe vill vi bevisa att det visst finns bra kaffe på jobbet – och vi levererar det!

Coffee center erbjuder ett brett sortiment av kaffemaskiner som vi vet kan leverera riktigt gott kaffe

Hyra kaffemaskin

Om du är intresserad av att hyra kaffemaskin eller andra matlösningar till arbetsplatsen har vi på Coffee Center lösningen!

Vi erbjuder helhetslösningar inom kaffe, mat och fruktleverans för alla typer av företag och offentliga miljöer. Oavsett om du vill hyra kaffemaskin, kaffebryggare, varu- eller vattenautomat har vi något för dig. Och hur ofta du vill att vi besöker dig bestämmer du själv. En gång i månaden eller kanske varje dag? Bara du själv sätter gränserna för hur viktig roll kaffet spelar på din arbetsplats.

Att vi kan leverera gott kaffe till dig och dina kollegor har du nog förstått vid det här laget, men om du inte är övertygad än ber vi dig gå med i vår Fika for Good Challenge. Vi är så säkra på vår sak att vi utmanar din nuvarande kaffeleverantör på arbetsplatsen – helt kostnadsfritt, så att du kan fokusera på jobbet i stället för att diskutera dåligt kaffe. 

Är du redo att anta utmaningen? Prova kaffemaskin gratis i vår Fika for good challenge här!

Låt oss fixa ditt kaffe

Ring oss på 0200-210209 för ett offertförslag eller låt oss kontakta dig!

Jag vill bli kontaktad