Kaffe på kontoret? Hyr kaffemaskin i Eskilstuna med utsökt kaffe varje dag

Vi på Coffee Center anser att du förtjänar att avnjuta en läcker kopp kaffe varje dag. Med vårt sortiment av olika kaffemaskiner kan du hitta en kaffeautomat som uppfyller dina och dina kollegors specifika behov.

Vi erbjuder allt från eleganta kaffebryggare och espressomaskiner med en modern design till kaffeautomater med perfekt skummjölk och termosbryggare som passar för större företag.

Psst! Kom ihåg att vi endast använder rättvisemärkta produkter och ekoprodukter i vårt kaffesortiment. Vi vill att du ska njuta av ditt kaffe med en ren samvetskänsla!

Läs mer om våra kaffeautomater

Kaffemaskin, kaffebryggare eller espressomaskin? Vi hjälper dig att välja!

Coffee Center erbjuder en bred variation av kaffemaskiner för företag i Eskilstuna. Oavsett om dina kollegor är kaffeentusiaster eller bara vill ha en god kopp kaffe om dagen så har vi en lösning för dig. Vi har kaffemaskiner som maler kaffebönorna perfekt varje dag, och vi erbjuder allt från hela bönor och bryggmalet kaffe till espresso och frystorkat kaffe. Vilken är din favorit?

Service av kaffemaskin på jobbet i Eskilstuna

Vi erbjuder tre olika servicealternativ för din kaffemaskin på jobbet, baserat på vad som passar dig bäst. Scrolla ned för att läsa mer och välj den kundkategori som passar dig.

Servicekund – Är kaffebönorna på väg att ta slut eller behöver din kaffemaskin rengöras? Ingen fara. Genom att bli en servicekund blir du en del av vår vanligaste kundkategori. Detta innebär att en av våra duktiga servicetekniker besöker ditt kontor en gång i månaden för att kontrollera hygien och leverera nya produkter.

Fullservicekund – Har du ont om tid förutom dina arbetsuppgifter eller har du helt enkelt ingen lust att lägga tid på att fixa och trixa med din kaffemaskin? Vi har lösningen för dig! Som fullservicekund tar vi hand om allt, precis allt. Vi ordnar med fika, rengör kaffeautomaten, fyller på med kaffebönor, tar hand om inköp av nya varor och allt annat som du kan tänka dig. Vår servicetekniker kan besöka dig allt från en till fem dagar i veckan. Det är upp till dig!

Teknisk support – Blinkar lampan rött på din kaffemaskin eller får du en felkod när du bara vill ha en kopp kaffe på morgonen? Oroa dig inte. När din kaffemaskin behöver service finns vi där för dig

Coffee Center erbjuder skräddarsydda kaffelösningar som passar dina behov

Med över 30 års erfarenhet och ett brinnande intresse för kaffe, har vi druckit mer kaffe än du kan tänka dig. Vi förstår vikten av att koppla av och njuta av en kopp kaffe och våra fikastunder är heliga för oss. Vill du också uppleva en riktigt god kopp kaffe på jobbet? Kontakta oss idag och hyr en kaffemaskin från experterna på Coffee Center. Vi är övertygade om att du förtjänar bättre kaffe på jobbet. Bli en del av vår ”kaffeliga” genom att kontakta oss nu.
Kontakta oss

Låt oss fixa ditt kaffe

Ring oss på 0200-210209 för ett offertförslag eller låt oss kontakta dig!

Jag vill bli kontaktad