Kaffe på jobbet? Hyr kaffemaskin i Uppsala med gott kaffe varje dag

Vi på Coffee Center tycker att du förtjänar att njuta av en god kopp kaffe varje dag. Med våra olika kaffemaskiner kan du hitta en kaffeautomat som passar just dina behov och alla kollegor på jobbet såklart! 

I vårt kaffesortiment hittar du allt från eleganta kaffebryggare och espressomaskiner med stilren design, till kaffeautomater med perfekt skummad mjölk och termosbryggare för det lite större företaget. 

Psst! Du vet väl om att vårt kaffesortiment endast består av rättvisemärkt- krav och ekoprodukter. Allt för att du ska kunna njuta av kaffe med gott samvete! 

Läs mer om våra kaffeautomater

Kaffemaskin, kaffebryggare eller espressomaskin? Vi hjälper dig att välja!

Coffee Center erbjuder dig som företag i Uppsala ett brett utbud av kaffemaskiner på jobbet. Oavsett om dina kollegor är riktiga kaffeälskare eller om de bara vill njuta av en god kopp kaffe om dagen så har vi en lösning för dig. Här kan du välja och vraka bland maskiner som maler kaffebönorna till perfektion varje dag . Vi erbjuder såväl hela bönor och bryggmalet kaffe som espresso och frystorkat – vilken är din favorit?

Service av kaffemaskin på jobbet i Uppsala

Vi erbjuder tre olika lösningar för service av din kaffemaskin på jobbet,  beroende på vad som passar dig bäst. Scrolla ner för att läsa mer och välj vilken kundkategori som faller dig mest i smaken.

Servicekund – Håller kaffebönorna på att ta slut eller behöver din kaffemaskin göras ren? Inga problem. Väljer du att ingå i vår kundgrupp som vi har valt att kalla för servicekund så blir du en del av vår vanligaste kundkategori. Detta innebär att någon av våra välutbildade servicetekniker kommer på platsbesök på kontoret en gång i månaden för att se över såväl hygien som leverans av nya varor. 

Fullservicekund – Är tiden knapp för annat än just dina arbetsuppgifter? Eller har du bara ingen lust att ägna tid åt att fixa och trixa med din nya kaffemaskin? Då har vi lösningen för dig. Som fullservicekund tar vi hand om allt, ja precis allt. Vi tar fram fika, gör rent kaffeautomaten, fyller på med kaffebönor, har koll på inköp av nya varor och allt annat som du kan tänka dig. Vår servicetekniker kan besöka dig allt från 1-5 dagar i veckan. Det bestämmer du själv!

Teknisk support – Blinkar lampan rött på din kaffemaskin eller får du en felkod när allt du vill ha är en kopp kaffe på morgonen? Bara lugn. När din nya kaffemaskin behöver service finns vi där för dig. Hos oss jobbar fullt utbildad servicepersonal som alltid står redo att hjälpa dig med din automat. Bli teknisk supportkund och få service precis när du behöver den.

Om Coffee Center – vi erbjuder kaffelösningar som passar dig!

Vi på Coffee Center har mer än 30 års erfarenhet, kunskap och intresse om just kaffe. Det finns nog få personer som brinner så pass mycket för kaffe som vi gör. Under åren har vi druckit fler koppar kaffe än vad du kan tänka dig och våra fikastunder är alltid heliga för alla anställda som jobbar hos oss. Vi vet nämligen hur viktigt det är att kunna koppla av och njuta av en riktigt god kopp kaffe – varje dag. Kontakta oss idag för att bli en i “kaffeligan” och hyr en kaffemaskin från  några som vet vad gott kaffe egentligen innebär. För att vi vet att du förtjänar bättre kaffe på jobbet! 

Kontakta oss

Låt oss fixa ditt kaffe

Ring oss på 0200-210209 för ett offertförslag eller låt oss kontakta dig!

Jag vill bli kontaktad