Kaffebloggen

SM i Kaffe – Kaffemaskiner med kaffe av högsta klass

Varje är är det Eurovisionschlagertävling, och varje år låter det likadant.”Man kan inte tävla i musik”. Men nu pysslar vi med kaffe, och kaffe go’ vänner det kan man tävla i. Och visst är det viktigt att delta framför att vinna, men vem åker dit utan att fundera på guldmedaljen. Ärligt talat! Knappast någon skulle vi påstå. I alla fall inte Coffee Centers kaffeprofessor Åke Nolemo. Han har varit med förut och då kom han tvåa (ändå kommer vi ihåg honom), vilket inte är så pjåkigt.
Om ni nån gång har sett en matlagningstävling så förstår ni principen, fast det är kaffe som spelar huvudrollen. Utan att säga för mycket så kan Åke avslöja att det inte är något dussinkaffe han tänker bjuda domarna på. Vi tror honom, vi såg fakturan för hans tvåkilospåse och misstänkte spontant att han extraknäckte som diamantinköpare. Han har lovat att hantera bönorna (eller ädelstenarna) med all den kärlek och kunskap som finns i hans avlånga och lite bleka kaffekropp. När han inte tränar för SM i Jönköping den 22-25 februari så smaksäkrar han våra kunders kaffe och tar fram nya rostningar. Så om du känner att något saknas i kaffekoppen på ditt företag så gör du bäst i att kontakta oss. Bli inte besviken om du inte får snacka med Åke första gången, men vi kan hjälpa dig. Med tiden kommer du nog att träffa honom.

Tills dess, följ hans väg mot det svarta kaffeguldet här:
Åke till SM

Är du eller ditt företag intresserad av bättre kaffe? Eller en kurs? Eller bättre möten ;-). Kontakta oss via formuläret nedan.