Kaffebloggen

Bryt dina vanor & få godare kaffe på jobbet med våra kaffemaskiner

Vanans makt är stor. Det gäller kaffet du dricker men även andra saker du äter eller gör. Att ha rutiner för att få tillvaron att gå ihop är helt naturligt. Och vanligt förekommande. Däremot vill vi ifrågasätta rutinen att ha samma rutin, att inte ifrågasätta sig själv, utvärdera kvaliteten på rutinen.
Om du alltid tar samma väg till jobbet eliminerar du möjligheten att upptäcka nya saker, uppleva nya möten och få nya tankar. I alla fall på väg till jobbet.
Samma sak gäller kaffet du dricker. Du vet hur det är när du går och handlar… du står framför hyllan och letar efter samma förpackning som snart är tom hemma.
Vad skulle hända om du lösgjorde dig från den bild du lever med? Det värsta som kan hända är du inte tycker om kaffe B lika mycket som ditt trygga kaffe A, och då får du leva med att femtio spänn gick upp i rök. Om du inte dricker upp det mindre goda kaffet vill säga.
Samma sak gäller på jobbet. Du dricker kaffet av ren vana, snarare än för att det är gott. Maskinen står där, du trycker på knappen överst till vänster, väntar i 15 sekunder och vandrar sedan därifrån med samma kaffe som alltid. Smakar det som du vill eller smakar det bara.? Bryggs det vid rätt temperatur, med optimalt renat vatten? ÄR det rätt doserat av rätt böna för dig? Du kanske inte bryr dig för att du inte tänker på att det finns alternativ. Bättre alternativ. Du har fastnat i bilden av dig själv och same same but NOT different.

Vi vill utmana dig och din bild av kaffe. För kaffet påverkar ditt humör, din arbetsmiljö, dina möten – och miljön.
Vi vill att du ska bli en bättre jobbkaffedrickare.

DITT FÖRETAG FÖRTJÄNAR BÄTTRE KAFFE. VI UTMANAR DIN BEFINTLIGA KAFFELÖSNING. KOSTNADSFRITT.

Kontakta oss och säg att ditt företag vill testa vår FIKA FOR GOOD CHALLENGE.

Är du eller ditt företag intresserad av bättre kaffe? Eller en kurs? Eller bättre möten ;-). Kontakta oss via formuläret nedan.