Kaffebloggen

Ställ krav på din kaffemaskin & njut av ditt kaffe på jobbet

Coffee school business med Åke Nolemo

Livet är en lektion. Låt vara en rätt lång lektion. För många är en långtråkig lektion, för andra en nyttig och för somliga en vandring i parken.
De som levt länge kan med visdomsord berätta att den som är nyfiken och läraktig är också den som får ut mer av resan. Må så vara att människor har olika resor.
Vårt universum är mer eller mindre kaffedränkt. Vi är knappast ensamma (sannolikt inte heller i universum), vi vet att det finns kaffenördar överallt. Kaffe är big business, och är ju inte för inte den näst mest handlade råvaran i världen. Även den som inte byter kaffe mot pengar, eller pengar mot kaffe, är sysselsatt med andra affärer. En del bygger hus, andra bygger IT-infrastruktur. En del tillverkar skor, andra springer efter nästa möjlighet. Vad de allra flesta har gemensamt är att de dricker kaffe. Ensamma eller i grupp.
I det dagliga livet ställer vi alla krav på det mesta vi gör. För oss själva och för andra. Då är det inte mer än rimligt att du ställer krav på det kaffe som du sörplar i dig på jobbet. För du ska inte sörpla, du ska njuta. Våran Åke kan mer om kaffe än du så vi tycker att du ska lyssna på vad han har att säga. Se det som kloka ord på din resa.

https://youtu.be/L8dN9jjnnD8

Är Du eller Ditt företag intresserad av en kurs? Eller bättre möten ;-). Kontakta oss via formuläret nedan.