Kaffebloggen

Fika for good – Vad betyder det? Våra värdeord för bra kaffe

Fika For Good - Vad betyder det?

Coffee Center har kaffe i blodet men eftersom vi lovar (och lever efter) FIKA FOR GOOD så har vi också en skyldighet att berätta en historia i allt vi gör. Vi är en kompetent vän, inte bara en ”kaffemaskinsinstans”. Vi har valt fem fundamentala värdeord som hjälper oss hitta vårt syfte samt förklara vår plats i kundernas liv.

BUSINESS
Kaffe är ett socialt smörjmedel och naturligt elixir för arbets- och affärslivet. Vi signalerar vårt verksamhetsfokus: En samarbetspartner för kaffelösningar. En god och lönsam sådan.

PEOPLE
Kaffe är en av världens äldsta anledning för människor att träffas. Och människor ska man investera i, vilket är ett både självklart och lysande argument för bra företag och organisationer att investera i bra kaffelösningar.

TASTES
Vi tillfredsställer de flästa smaker. Bönor, rostningar, typer av kaffe (latte, espresso, capuccino etc), volymer, maskiner, vattenrening mm. Allt som påverkar smak har vi kontroll över.

MEETINGS
Utan kaffe inget möte. Utan möten, ingen utveckling. Kaffet är mötets bästa vän. Och som garanter för bättre kaffe är vi garanter för bättre möten.

ENVIRONMENT
Vi är miljömedvetna i allt vi gör. Vi jobbar hållbart med utrustning och råvaror som är snälla mot planeten vi bor på.

FIKA FOR GOOD – COMPANY

För mer information eller ytterligare kontakt KLICKA HÄR