Kaffebloggen

Vill ditt företag ha bättre kaffe på jobbet?

Det finns enkla jobb och det finns svåra jobb, alla med en sak gemensamt: Det går att misslyckas. Resultatet är oftast en konsekvens av talangen som utför jobbet eller av engagemang. Ibland en kombination av båda. Vårt jobb är inte direkt enkelt, men det är inte heller det svåraste. Tänk bara hur det är att vara fredsmäklare i Syrien, hundmatstestare, neurogenetiker eller minröjare (eller tillverkare av fortune cookies, att döma av bilden). Perspektiv är viktigt.
Däremot, med vårt sätt att se det är det ett av de viktigaste. Kaffet vi svenskar dricker på jobbet har ofta en religiös status, även om många kanske dyrkar fel kaffegud. Vi väljer bönor, vi rostar dem till perfekt smak, vi säkerställer att vattenkvaliteten är första klass och har rätt temperatur vid bryggning, vi kalibrerar maskiner så att dosering, malning mm är på topp, vi servar och fyller på med rätt sort på rätt plats. Vi gör väldigt mycket. Med tanke på hur viktigt kaffet är på svenska arbetsplatser får inget gå fel. Det gör det inte heller när vi är i farten.
Med stor respekt för vad du själv gör så vill vi ändå ranka vårt jobb som väldigt viktigt (och inte helt enkelt). Så pass viktigt att vi gärna ger dig en lektion. Dels för att du ska kunna göra mer rätt (kaffe), och dels ställa större krav på oss. Men framförallt hjälpa oss hjälpa dig till bättre och godare kaffe.

Är du eller ditt företag intresserad av bättre kaffe? Eller en kurs? Eller bättre möten ;-). Kontakta oss via formuläret nedan.