Kaffebloggen

Coffee Center Växer – Vi söker medarbetare till ekonomiavdelningen

Fika for good - Business, people, economy

Coffee Center i Sverige AB
Vi är Coffee Center. Ett familjeföretag med över 35 anställda i Uppsala, Stockholm, Gävle, Hedemora och Eskilstuna. Vi startade 1988 och arbetar envetet med kompromisslös kvalitet och personlig kompetent service i alla led och för alla typer av företag och offentliga miljöer. Det finns inga genvägar till den perfekta fikarasten och vi vet vilken viktig roll vi spelar för fika på jobbet.  Genom oss kan du välja från ett brett utbud av automater. Inte bara – kaffeautomater av olika slag och storlek, utan även mat, varu-, snacks- och vattenautomater. Hör av dig till oss om du vill vara en del av godare kaffe på jobbet. För mer information om Coffee Center Klicka här.

Ekonomitjänst – Uppsala
Vi söker nu en positiv och engagerad medarbetare till ekonomiavdelningen. Tjänsten är tillsvidare på 100%. Tjänsten är placerad på Coffee Center´s  kontor i Uppsala med start så snart som möjligt.

Om tjänsten
Ditt huvudsakliga arbetsområde är att ansvara för samtliga processer kring Coffee Centers leverantör/kundreskontror, avtalshantering och bokföring, Utöver det kommer du även arbeta med övrig ekonomiadministration. Tjänsten är en av två på Coffee Centers ekonomiavdelning. På Coffee Center älskar alla kaffe och du blir en del av ett härligt och glatt team som är engagerade, flexibla och stolta över sin höga servicegrad. Du erbjuds en intressant och utmanande tjänst, med goda utvecklingsmöjligheter i ett företag som expanderar och har en spännande resa framför sig.

Arbetsuppgifter i urval
Du kommer att arbeta verksamhetsnära och vara en viktig del av vårt ekonomiteam

– Leverantörsreskontra
– Kundreskontra
– Delaktig i bokslut
– Budgetering
– Lön
– Kontoavstämning
– Vi arbetar i Visma 2000 samt       Excel
– Rapporterar till ledningsgruppen/VD

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av en liknande roll i ett mellanstort bolag. Vi ser också att du har en examen inom ekonomi från högskola eller universitet. I dag är vi 2 personer inom ekonomifunktionen och arbetar tillsammans för att skapa en trevlig arbetsmiljö och ett effektivt arbetssätt. Det är därför viktigt att du är teamorinterad och drivs av att arbeta utredande och noggrant samt se möjligheter i svåra situationer. Du är kommunikativ, social och trivs med eget ansvar.

Varmt välkommen att kontakta oss om du är intresserad. Marcus Backström 070-9439051, Marcus.backstrom@coffeecenter.se, Hans Karlbom 070-8809074, Hans.karlbom@coffeecenter.se