Kaffebloggen

Vi anställer: Controller/Ekonom till Coffee Center Sverige AB sökes

Bli del i vårt erfarna kaffe-team

BRYGGVAKT, KAFFEKAMRER, BÖNRÄKNARE, ESPRESSOEKONOM, ROSTNINGSREVISOR. Du kan kalla dig vad du vill, men till en början kan vi köra med Controller/Ekonom. Och vi behöver dig.

Är du ekonom och har ett intresse för digitaliseringsprocesser? Vill du få chansen att utvecklas i ett företag där du kan göra skillnad? Då ska du absolut läsa vidare!
Vi söker just nu efter en person som vill vara med oss på vår resa och bli en viktig kugge i vårt fortsatta arbete. Du kommer från start ges stort ansvar och ditt arbete kommer ha mycket stor inverkan på bolagets framtida utveckling. Du har ett intresse för digitaliseringsprocesser och vill jobba i ett företag där du kan och vill göra skillnad.
Om rollen: Som controller/ekonom har du ett brett ansvarsområde med det yttersta ansvaret för löner, månadsbokslut, rapportering och budgetprocessen samt stöttar framförallt säljare och enhetschefer i ekonomiska frågor. Du kommer parallellt med det löpande ekonomiska arbetet driva självständiga projekt och implementera nya ekonomiska verktyg för styrning av verksamheten. Du rapporterar till styrelsen och du kommer ingå i ledningsgruppen. Tjänsten är placerad i Uppsala.

Arbetsuppgifter
Driva budget och prognosarbete
Stötta organisationen och vara bollplank i ekonomifrågor
Löpande likviditetsprognoser och likviditetsplanering
Månadsbokslut och månadsrapportering
Årsredovisning samt upprättandet av skattedeklaration
Lön
Kontinuerlig utveckling av rutiner och processer, med fokus på digitalisering
Ledningsgruppsarbete

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi från Högskola eller Universitet.
Att du har ett affärsorienterat tankesätt samt både vill och vågar ta dig an nya utmaningar väger tyngre än att du har flerårig erfarenhet från samtliga områden. Arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter är alltså meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper
För att du skall lyckas i rollen tror vi att du är strukturerad, gillar att utvecklas och ta ansvar. Du har ett verksamhetskritiskt öga och har en förmåga att strukturerat lösa problem och kommunicera dina insikter pedagogiskt. Du är trygg i dig själv, initiativtagande och gillar att bidra med konstruktiva idéer.

Har du frågor kring tjänsten och/eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Albin Andersson, på 0708-80 90 75 eller på albin.andersson@coffeecenter.se
Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 15 Maj till albin.andersson@coffeecenter.se. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.