Kaffebloggen

Fira punchrullens dag i mars med gott kaffe på jobbet

Fika for Good day - fira punchrullens dag

PÅ COFFEE CENTER ÄR ALLA DAGAR VIKTIGA. ALLA FIKARASTER OCKSÅ. DEN KOMMANDE MÅNADEN INFALLER TVÅ DAGAR SOM VI VILL UPPMÄRKSAMMA MED ERBJUDANDEN SÅ ATT DU OCKSÅ KAN FIRA DEM TILLSAMMANS MED OSS. PUNSCHRULLENS DAG – DEN 7 MARS

Punschrullen är en svensk klassiker. Plåtskrap, säger de elaka rösterna. Supergott, säger vi. Man kan göra dem själv med lite ansträngning, smör, arrak, florsocker, kakao, marsipan och annat smått och gott. Eller så tar man den enkla vägen till stor njutning och köper istället. Det kan tyckas fjantigt att fira Punschrullens dag. Det tycker inte vi, det är ett gott sätt att sätta guldkant på vardag-en och på fikarasten.

ERBJUDANDE
Vi firar med ”Delicato” punschigt bra pris: 240 kr/förpackning (50 st) under mars månad.  Om du inte hinner till den 7:e så kan du alltid fira retroaktivt.

INTERNATIONELLA VATTENDAGEN – DEN 22 MARS
Vatten är nödvändigt för allt liv, och vatten är något vi är bortskämda med i vår fjällhöga nord. Här har vi prima dricksvatten i kranen. Vi t.o.m duschar dagligen. I andra delar av världen kan det vara långt till vatten, och det är inte ens säkert att det är rent. Du behöver flera liter vatten per dag för att fungera och må bra. Dessutom är rent vatten en förutsättning för en bra kaffeupplevelse. Skit in, skit ut som vi säger här på firman varför vi går vetenskapligt tillväga med vattenförsörjning till våra kaffeautomater. Men nu handlar det om dricksvatten och vattenautomater. Uppmärksamma Internationella Vattendagen med att installera en vattenautomat på jobbet för bättre hälsa, bättre trivsel och bättre prestanda.

Våra vattenkylare förädlar vattnet som kommer i ledningen genom filtrering och kylning. Vi tillsätter bubblor (om du vill) i form av kolsyra och kan slutligen smaksätta vattnet med naturliga aromer för att ge en uppfriskande upplevelse.

Vår erfarenhet är att många beställer vattenautomat inkl service lite för sent varje år, när sommaren redan slagit till. TIPS!  Beställ nu och var ute i god tid, så att ni är redo när sommaren är här.

ERBJUDANDE
Hyr en Vattenautomat pro 2 med kallt & kolsyrat vatten inkl service för det urvattnade priset på     695: – i månaden. Erbjudandet gäller under hela mars månad.

Beställ genom att ringa till oss på: 0200-210209 eller maila din beställning till:  info@coffeecenter.se. 

Skriv ”Punsch” eller ”Vatten” i rubriken. Eller ”Punsch & Vatten” om du firar båda dagarna.