Kaffebloggen

Coffee Center växer – Sök jobbet som serviceansvarig i Stockholm

Sumpa inte chansen - bli servicetekniker

Många vill ha bättre kaffe vilket gör att vi växer. Vi söker därför till vårt Stockholmskontor en vass Servicetekniker som arbetar med bl a Wittenborg, WMF – vi snackar premiummaskiner. Du installerar och servar maskiner, utbildar kunder i handhavande, gör regelbunden underhålls- och hygienservice, smakkontrollerar (ja, det hjälper om du är lite kaffenörd) och är en god och lyhörd ambassadör. Du är serviceansvarig för Stockholmsregionen med bas i Kista. Stockholmskontoret är relativt nyöppnat och du har stora möjligheter att påverka din framtida position. Det viktiga är dock att du gör ditt bästa tillsammans med oss för att bli bäst i branschen. Vår kaffekunniga strategi ger oss en god position.
Du arbetar troligen som kaffetekniker idag, är framåtlutad med sociala fingertoppar, har ordning på torpet, inser vikten av mervärde samt uppskattar när det rör på sig. Tekniskt intresse har du, liksom B-körkort. Vi finns i Uppsala (huvudkontor), Stockholm, Gävle, Eskilstuna och Hedemora och är en komplett kontorskaffeleverantör med egna kafferostningar, branschens bästa service och hypermoderna kaffemaskiner.
I vår värld vinner det goda över det onda. Här är dåligt kaffe och missnöjda kunder bannlysta. Vi lever efter tesen Fika For Good: Den goda smaken, de goda människorna, den goda miljön, det goda mötet och den goda affären. Du kanske inte vantrivs där du är just nu, men om du är lika bra som du tror att du är, har en passion för kaffe, är en intelligent människa som ser en halvfull kopp snarare än en halvtom – då ska du komma över på en kopp och prata om din framtid. Det du inte kan utbildar vi dig till. Både inom teknik och kaffenörderi.

Maila tord.hagerstrom@coffeecenter.se om du är sugen. Det kan vara ditt bästa nästa drag. Eller som vi säger: FOR GOOD. MOVES.

Eller kontakta oss via formuläret nedan.