Kaffebloggen

Fika for good business & meetings – Nytt koncept för kaffemaskiner

Fika for good business & meetings

Med kontorsfika 2.0 jobbar vi efter ett nytt koncept – Fika For Good. Coffee Center har lång erfarenhet av kaffets goda påverkan på olika delar av arbetslivet. Vi har servat företag med kaffe i nästan 30 år och är ändå fortfarande förbluffade av den fantastiska kaffe-effekten.

Fika for Good Business

Kaffe på kontoret är en självklarhet för de flesta. Kafferasten är en mötesplats där kollegor kan utbyta idéer och få nya infallsvinklar till sina projekt eller bara ta en paus från jobbtänket och möta varandra som vänner. Mötet vid kaffebryggaren eller kaffeautomaten knyter samman och skapar närhet och lojalitet mellan arbetskamrater.

Fika for Good Meetings

Men det handlar inte bara om möten mellan kollegor. Mötet mellan människor sker också i kundkontakter och företagskontakter. Kaffet är ett elixir som gör att möten och kontakter flyter bättre. Med en bra kaffeautomat kan du snabbt brygga flera koppar, eller före mötet brygga kaffe i kanna att ställa fram på bordet.

Kaffeautomater för alla kontor

Oavsett hur stor din arbetsplats är så finns den perfekta kaffemaskinen för dig hos Coffee Center. Vi hjälper dig hitta rätt maskin som gör att dina möten och affärer flyter på bra. Kontakta oss för personlig rådgivning. Vi kommer gärna ut på besök och visar precis hur gott kontorskaffe kan vara.