Kaffebloggen

Fika for good – Kaffepaus & gott kaffe på jobbet för en bättre värld

Kaffepaus och gott kaffe på jobbet för en bättre värld

Fika, bara det ordet, är ganska unikt för Sverige. Vi möts på ett speciellt sätt över en fika. Från högt till lågt så avhandlas det mesta under fikastunden. Affärskontrakt görs upp, födelsedagar firas, nya kreativa idéer föds i mötet mellan kollegor och vänner slår sig ned och njuter av en stund tillsammans. Allt det här fantastiska och fina ryms i en kopp kaffe. På Coffee Center brinner vi för den där koppen kaffe, den som gör att människor möts. Därför har vi valt fem grundläggande värdeord som symboliserar vad Fika For Good är för oss.

Fika For Good Business

Vad vore affärs- och arbetslivet utan kaffe? För många är en dag utan detta elixir nästan otänkbart. Detta sociala smörjmedel som naturligt leder till möten och samtal. Coffee Center är en samarbetspartner som ser till att människor möts. Vi har kaffelösningarna som ger bra business.

Fika For Good Meetings

Kaffepausen är en naturlig mötesplats och kaffet en naturlig del av mötet. Utan kaffe blir det inget möte. På Coffee Center tror vi också att bättre kaffe leder till bättre möten. Som garanter för bättre kaffe blir vi även garanter för bättre möten.

Fika For Good People

Ett företag som investerar i bra kaffelösningar investerar också i sina anställda. Kaffet är en av världens äldsta anledningar för människor att mötas. I sådana möten odlar människor kreativitet, idéer flödar, saker händer och både människor och företag utvecklas.

Fika For Good Environment

Coffee Center har ett starkt miljötänk. Vi tror på att jobba hållbart med produkter, utrustning och råvaror som är snälla mot vår planet. Kaffet smakar extra gott när man vet att det kommer från sunda förutsättningar. Därför finns naturligtvis rättvisemärkta, kravmärkta, fairtrademärkta, rainforestmärkta och ekologiska produkter i vårt sortiment . Allt för att kaffet ska göra gott hela vägen från producent till konsument, för miljön både globalt och lokalt.

Fika For Good Tastes

Smaken går aldrig att kompromissa med. Vi på Coffee Center vet att människor inte längre nöjer sig med bara ’en kopp kaffe’. Idag gäller det att kunna servera en GOD kopp kaffe. Vi är stolta över att ha ett brett sortiment med olika bönor, rostningar och typer av kaffe så som cappuccino, latte eller espresso. Men förutom riktigt bra råvaror har vi också rätt maskiner, vattenrening med mera som ger oss ännu bättre kontroll över kaffets potentiella smaksensationer.

Vill du veta mer om hur vi på Coffee Center kan förgylla fikapausen på ditt jobb? Hör av dig till oss på telefon, mail eller via vårt formulär. Vi ligger alltid i startgroparna för att få leverera riktigt bra kontorskaffe.