Kaffebloggen

Coffee Center – Vår historia till utmärkt kaffe på jobbet

På Coffee Center jobbar vi för mervärdet med kaffet i hela produktionskedjan för bättre villkor från odlaren till förädlaren

Vi har sett kaffet utvecklas från en vanlig kopp svart kaffe till en myriad av varianter och smaker. Det har varit helt fantastiskt att få vara med på den resan och kunna hjälpa våra kunder hitta sina kaffefavoriter.

Vi har ungefär 35 anställda som alla brinner för kaffe och vi är stolta över att kunna leverera både personlig och kompetent service. Kaffets glädje sprider vi till arbetsplatser, väntrum, möten och fikaraster.

Tack vare vår långa erfarenhet har vi skaffat oss en bred kunskapsbas. Med kunskap och erfarenhet i ryggsäcken har vi skapat ett sortiment med kaffeautomater, varuautomater och vattenautomater där det finns något som passar alla storlekar på kontor och arbetsplatser.

Även med rätt maskin så är råvaran otroligt viktig. Genom samarbete med ett rosteri har vi möjligheten att följa kaffebönan hela vägen från odling till kopp. För att alla på kontoret ska få sitt favoritkaffe erbjuder vi ett stort antal olika kaffesorter och rostningar. I vårt sortiment hittar du ekologiskt kaffe, KRAV-märkt kaffe och rättvisemärkt kaffe. På Coffee Center jobbar vi nämligen för mervärdet med kaffet i hela produktionskedjan för bättre villkor från odlaren till förädlaren, för deras familjer, samhällen och allas vår miljö.

Coffee Centers kontor hittar du i;

  • Uppsala
  • Stockholm
  • Gävle
  • Eskilstuna
  • Hedemora

Vi kontaktar dig gärna för att berätta mer om hur vi kan förbättra kontorsfikan för just ditt företag.
Skicka dina kontaktuppgifter i formuläret till höger så hör vi av oss!