Kaffebloggen

Här är den bästa kaffebryggaren till kontoret

Coffee center erbjuder ett brett sortiment av kaffemaskiner som vi vet kan leverera riktigt gott kaffe

Vad har ni för kaffebryggare på jobbet? Vilka smaker levererar den? Är det kanske dags att fräscha upp och byta ut en gammal trotjänare som inte längre riktigt lever upp till vad jobbfikan borde vara?

Här på Coffee Center har vi sedan 1988 sett till att företag fått fantastiskt gott kaffe till kontorsfikan. Vi har valt ut ett sortiment med maskiner som vi vet kan leverera riktigt gott kaffe. Vi ser hela tiden ett ökat intresse bland företag att hyra kaffemaskin till kontoret. En kaffeautomat förenklar vardagen så otroligt mycket.

Idag är intresset för färskbryggt kaffe riktigt stort. Många är vana vid kaffe gjort på färskmalda bönor och det är faktiskt inte så svårt att få till det till kontorskaffemaskinen. Wittenborg B2C 7100 PLUS är en modern kaffemaskin som maler bönorna direkt i automaten för att sedan brygga kaffet på traditionellt sätt.

Wittenborg B2C 7100 PLUS - en modern kaffemaskin som maer kaffebönor direkt i maskinen

Wittenborg B2C 7100 PLUS

  • Bean 2 Cup – maler och brygger bönorna
  • Rik smak från hela kaffebönor
  • Kan placeras på bänk eller underskåp

Många företag efterfrågar också möjligheten att i förväg brygga kaffe till större sällskap. En hel del kaffemaskiner har möjligheten att brygga en hel kanna på en gång, men en maskin som WMF CAFEMAT kan förbereda upp till 3 liter vanligt kaffe i den inbyggda termosen. Det här är den ultimata filterkaffemaskinen.

WMF CAFEMAT hjälper dig med kaffe till ett större sällskap

 WMF CAFEMAT

  • Förbered upp till 3 liter vanligt kaffe
  • Kan servera till ett stort antal personer på en gång
  • Perfekt för medelstor till stor verksamhet
  • Kan brygga både till inbyggd termos och direkt till kopp

Coffee Centers kontor hittar du i Uppsala, Stockholm, Gävle, Hedemora och Eskilstuna. Självklart gör vi gärna besök även på andra orter och vår geografiska spridning av kontor gör att vi kan besöka dig inom en snar framtid. Hör av dig om du vill veta mer om hur du lyfter kontorsfikan till nästa nivå. (LÄNK TILL KONTAKT HÄR)