Kaffebloggen

Utsökt kaffe på jobbet med balanserad kaffemaskin

Få gott kaffe på jobbet med en balanserad kaffemaskin

Hör och häpna! National Coffee Association i USA säger sig ha hittat den perfekta balansen mellan mängden kaffe och mängden vatten för att brygga det perfekta kaffet. 1 eller 2 matskedar kaffe per 177 ml vatten ska vara den magiska formeln. Hur många matskedar du väljer beror på hur starkt du vill att kaffet ska vara. Precis nymalet kaffe är såklart alltid godast.

Organisationen rekommenderar också att du kokar upp vattnet och sedan låter det stå i ungefär en minut innan du häller det över ditt malda kaffe. Den idealiska temperaturen för bryggning säger de ska vara mellan 85 – 96 grader Celsius.

Det låter kanske lite krångligt det här. Mycket att hålla reda på. Som tur är kan Coffee Center fixa allt det här åt dig. Vi har fantastiska kaffeautomater och minst lika fantastiska anställda som kan programmera kaffemaskinen till kontoret så du får riktigt gott kaffe till fikarasten.

Vi har kontor i Uppsala, Stockholm, Hedemora, Gävle och Eskilstuna. Härifrån når vi ut till alla våra kunder för att genom personliga besök installera och se till att allting fungerar som det ska. Kontakta oss gärna om du är redo för riktigt bra kontorsfika!

 

Källa: http://www.dailymail.co.uk/femail/food/article-4749092/The-EXACT-ratio-coffee-water-PERFECT-cup.html