Kaffebloggen

Kontorskaffe 2.0 – Ny hemsida, samma högkvalitativa kaffemaskiner

Fyra kaffe med latteart

Coffee Center har lanserat sin nya hemsida, det har väl inte undgått någon? Efter att ha vuxit ur vår gamla design kände vi att det var dags för något nytt, något som matchar vår vision om Kontorskaffe 2.0. Även om hemsidan är ny så är Coffee Center fortfarande samma familjeföretag med över 30 anställda. Vi fortsätter leverera kompromisslös kvalité med personlig service. Samma styrka, ny design. Vi ville ännu mer lyfta fram vårt kunnande och omsorg om både människor och miljö.

Vi vet hur viktigt kontorskaffe är och vill hjälpa våra kunder att förmedla en fantastisk fikaupplevelse till både medarbetare och affärskontakter. Kaffe är ett socialt smörjmedel som skapar möten mellan människor. Ett mervärde i vardagen som skapar lysande förutsättningar för kreativitet, bra möten och njutbara pauser. Coffee Center levererar den perfekta fikaupplevelsen för både små och stora företag.

Sedan 1988 har vi jobbat med kaffe och vi har sett utvecklingen hos svenskarna som kaffedrickande folk. På relativt kort tid har vi blivit sanna kaffekonnässörer som vet precis vad vi vill ha. Coffee Center har varit med på hela resan och utvecklingen från en tråkig standardkaffe till dagens fantastiska utbud av smaker. Vi brinner för att hjälpa våra kunder hitta rätt bland alla val; bland såväl smaker som tekniska lösningar. Från rostningar och tillbehör till en kaffemaskin som är lagom stor. Hos oss kan du både hitta ditt favoritkaffe och prova nya smaker.

I vårt breda sortiment finns produkterna som gör kafferasten till något extra speciellt.

Kaffeautomater

Vattenautomater

Varuautomater

Snacksautomater

Matautomater