Kaffebloggen

Kaffeautomat på jobbet för gott kaffe till din fikapaus

Fika på jobbet kan vara mer än bara kaffe. Många väljer såklart kaffe till fikans stund av njutning, men det finns fler alternativ. Oavsett om du siktar på en avkopplande kafferast på kontoret för att samla dina tankar eller om du vill ha något uppiggande under ett möte så kan en kaffeautomat erbjuda mer än bara en vanlig kopp kaffe. Kaffemaskinen gör mer än bara det vanliga svarta kaffe som vanliga kaffebryggare bereder.

Med en kaffeautomat från Coffee Center får du valmöjligheter till kontorsfikan. En ruggig och kylig dag kan en kopp varm choklad från automaten kännas extra värmande. För den som föredrar en kopp te kan du få varmvatten i perfekt temperatur på nolltid. Lyxa till det med en populär kaffevariant som en cappuccino eller latte. Många kaffemaskiner ger också valmöjligheter som ger exakt den smak du vill ha:

  • Styrka
  • Koppstorlek
  • Smaksättning
  • Socker
  • Mjölk

På Coffee Center har vi dock inte bara kaffeautomater och kaffebryggare. Vi har också lösningar för härligt friskt och kylt vatten. Vattenautomater växer snabbt i popularitet på kontor runt om i Sverige. Dessa automater kan leverera både stilla och kolsyrat vatten. Det har aldrig varit så enkelt att snabbt släcka törsten och krånglet med flaskor med kolsyrat vatten är ett minne blott. Extra fiffigt är det såklart med en lösning som gör att du i ett allt-i-ett-paket får både kaffe och vattenautomat.

Cooffee center hjälper dig med en kaffeautomat på jobbet - för gott kaffe till din fikapaus

Vi hjälper dig gärna att hitta exakt rätt lösning för ditt kontor. Du hittar oss i Stockholm, Uppsala, Gävle, Hedemora och Eskilstuna. Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för att lyfta din kontorsfika till nya höjder.

Kontakta oss idag!