Kaffebloggen

Därför är det viktigt med bra vatten i din kaffemaskin på jobbet

Coffee Center vet vikten av bra vatten för att få till en god kopp kaffe.

Har du tänkt på vilket vatten du använder till att brygga ditt kaffe? En kopp kaffe består faktiskt nästan helt utav vatten. Om vattnet du använder inte är bra – spelar det då någon roll hur dyra och goda kaffebönor du köper?

På Coffee Center vet vi vikten av bra vatten för att få till en god kopp kaffe. Det finns många olika saker som påverkar vattenkvalitén. Vattnet där du tar det ur kranen har sina egna egenskaper, men hygienen spelar också stor roll. Eftersom de flesta aldrig ser insidan på kaffeautomaten, så glömmer de ofta också bort hur viktigt det är att rengöra den.

Vi jobbar dels med att se till att vattenkvalitén är bästa möjliga, men vi använder också ett speciellt system för rengöring av Coffee Centers kaffe automater. Våra tekniker kan snabbt plocka ut och ersätta delar i kaffemaskinen. Vissa delar diskas med ultraljud medan andra ersätts helt vid behov. Snabbhet och effektivitet är våra ledord för vi vet att våra kunder inte vill störas mer än nödvändigt.

Med bra vatten, god hygien och riktigt bra kafferåvaror får du den absolut godaste koppen kaffe. Om du vill veta mer om hur det går till kan du kika på vår film!

Coffee Center finns i Uppsala, Gävle, Eskilstuna, Stockholm och Hedemora för att alltid snabbt kunna vara på plats hos våra kunder för att serva kaffeautomaterna. Hör gärna av dig om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig få till riktigt gott kontorskaffe.