Avtal

Avtal ska läsas noga, aldrig med en nypa salt. Helst i sällskap av en kopp gott kaffe för koncentrationen. Det är ofta i det finstilta som fallgroparna finns. I värsta fall kan du bli sittande med en kaffelösning som inte motsvarar den lovsång som sjöngs när det undertecknades. Där pengarna rinner ut ur kaffekassan som vatten genom omalda kaffebönor. Så jobbar inte vi. Vi jobbar med öppenhet och rak rygg. Lär dig upphandla fikaavtal på rätt sätt.

Läs vår guide (det tar bara två minuter) och lär dig att upphandla avtal på ett schysst sätt.

Ditt jobb är inte att veta allt om kaffe. Det är vårt. Däremot vill vi att du ska ställa högre krav på ditt kaffe, men också på din leverantör. Vi vill helt enkelt hjälpa dig göra en bättre upphandling för dig och ditt företag.

Ditt bolag drivs av de anställdas förmåga att umgås och interagera. Som pratar med varandra, istället för att ha sällskap av mobilen, under kaffepausen. Dom är människor, inte maskiner. Och det är människorna som är grunden i din verksamhet. Precis som vi är människorna bakom det kaffe du ska dricka. Människor som kan väldigt mycket om kaffe.

Genom att ställa rätt frågor om smak, sortiment, hygien, service, drift, bryggmetoder, ekonomi, avtal, miljö med mera så skapar du jämförbarhet och förutsättningar att bli nöjd.

Här har vi sammanställt ett antal checklistor som hjälper dig bli bättre på att upphandla din fikalösning. Se det inte som att du behöver välja oss. Se det som en väg till en bättre totalleverans. Öppna och läs hela guiden nu!

Låt oss fixa ditt kaffe

Ring oss på 0200-210209 för ett offertförslag eller låt oss kontakta dig!

Jag vill bli kontaktad