Kaffe – Miljö & ansvar

En hållbar kaffe & fika

Är din fikalösning hållbar för miljön och människorna som odlar? Vi vill inte belasta någon med dåligt samvete, men serverar gärna en portion medvetenhet. Att välja miljö- och ansvarscertifierat kaffe borde vara en självklarhet. Det handlar inte bara om smak, det handlar på längre sikt om kaffets och kaffebondens överlevnad.

Kaffeplantan är klimatkänslig och bunden till utsatta ekvatoriala områden. Levnadsvillkoren för kaffebönderna går hand i hand med detta. Vi vill att alla i kaffekedjan ska må bra. Inte minst du.

Ta reda på om din fikalösning är hållbar med vår guide. Det tar bara två minuter.

Ställ högre krav kaffe

Ditt jobb är inte att veta allt om kaffe. Det är vårt. Däremot vill vi att du ska ställa högre krav på ditt kaffe, men också på din leverantör. Vi vill helt enkelt hjälpa dig göra en bättre upphandling för dig och ditt företag.

Ditt bolag drivs av de anställdas förmåga att umgås och interagera. Som pratar med varandra, istället för att ha sällskap av mobilen, under kaffepausen. Dom är människor, inte maskiner. Och det är människorna som är grunden i din verksamhet. Precis som vi är människorna bakom det kaffe du ska dricka. Människor som kan väldigt mycket om kaffe.

Ställ rätt frågor om smak & hygien

Genom att ställa rätt frågor om smak, sortiment, hygien, service, drift, bryggmetoder, ekonomi, avtal, miljö med mera så skapar du jämförbarhet och förutsättningar att bli nöjd.

Här har vi sammanställt ett antal checklistor som hjälper dig bli bättre på att upphandla din fikalösning. Se det inte som att du behöver välja oss. Se det som en väg till en bättre totalleverans. Öppna och läs hela guiden nu!

Låt oss fixa ditt kaffe

Ring oss på 0200-210209 för ett offertförslag eller låt oss kontakta dig!

Jag vill bli kontaktad