Sekretesspolicy

Privacy Policy – Sekretesspolicy

Coffee Center använder och skyddar den information som du ger sajten när du använder och rör dig på denna webbsida.
Viss information som lämnas här och där du kan identifieras så kan du vara säker på att den enbart kommer att användas i enlighet med vår sekretesspolicy.

Vi kan samla in följande information:

Namn och jobbtitel
Kontakt information vilket inkluderar email adress
Demografisk information såsom postnummer, preferenser och intressen
Annan information som är relevant för kundundersökningar och/eller erbjudanden

Vi kan begära den här typen av information för att förstå mer om dina behov för att ge bättre service och för att sköta en intern statistik.

Vi kan använda informationen för att förbättra produkter och tjänster och ibland kan vi komma att skicka kommersiella email om nya produkter, speciella erbjudanden eller annan information som vi tror att du kan finna intressant. Denna information kan skickas till den email som du gett oss.

Då och då kan vi även använda din information för marknadsundersökningar. Vi kan kontakta dig via mail, telefon eller post och använda informationen för att anpassa vår hemsida så att den passar dina intressen.

Länkar till andra sajter

Vår hemsida innehåller länkar till andra sajter som kan vara av intresse. När du har klickat på dessa länkar lämnar du coffeecenter.se och du bör notera att vi inte har kontroll över den hemsida som du kommer till. Vi tar därför inte heller ansvar för skydd av information som samlas där då du besöker en annan sajt och andra sajter täcks inte av denna personuppgiftspolicy. Du bör vara försiktig och ta reda på vad som gäller på den sajt som du besöker.

Vi kommer inte att föra vidare eller sälja dina personuppgifter till tredje parter annat än då vi har din tillåtelse till detta eller då vi enligt lag måste ge informationen. Vi kan använda din personliga information för att skicka kommersiell information om tredje parter som vi tror att du kan finna intressanta om du ger oss klartecken om att du är intresserad av detta.

Låt oss fixa ditt kaffe

Ring oss på 0200-210209 för ett offertförslag eller låt oss kontakta dig!

Jag vill bli kontaktad